Ekosysteemi

Vaikutamme aktiivisesti suomalaiseen kasvuyhtiöekosysteemiin mm. seuraavien yhteistyökumppanien kautta:

Standford Spark ohjelma perustettiin edistämään uusien lääketieteellisten löydösten kehittymistä lupaaviksi hoitomuodoiksi potilaille.

Vertical on yrityskiihdyttämö, joka pyrkii auttamaan startup yrityksiä kehittymään yhdistämällä yritysmaailman kokemuksen ja startup yrittäjien peräänantamattomuuden.

GE Health Village on GE:n Suomen pääkonttorin yhteydessä toimiva terveysteknologia-alan kasvuyritysten kampus.

Aalto Start-Up Center on Aalto-yliopistossa toimiva yrityskiihdyttämö.

Finnish Business Angels Network (FiBAN) on suomalainen, voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on edistää yksityishenkilöiden sijoitusten tekemistä listaamattomiin potentiaalisiin kasvuyrityksiin.

Fintech Finland Ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka perustettiin edistämään Fintech palveluita Suomessa ja avustamaan Fintech yhtiöiden kansainvälistä kasvua.

Business Finland tarjoaa suomalaisille yhtiöille rahoitusta, verkostoja ja muita palveluja kansainvälisen kasvun edistämiseksi.

Business Finlandin sisällä toimii myös Nuoret Innovatiiviset Yritykset, joka tarjoaa nopeaa kansainvälistä kasvua tavoitteleville startupeille rahoitusta kansainvälisen liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Finnish Health Technology Association (FiHTA) on kaikille suomalaisille terveysteknologiayrityksille tarkoitettu yhdistys.

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto (SITRA) oli aikoinaan eduskunnan lahja 50-vuotiaalle itsenäiselle Suomelle. Riippumattoman rahaston tehtävä on luodata tulevaisuutta sekä edistää talouden määrällistä ja laadullista kasvua.

Suomen pääomasijoitusyhdistys ry (FVCA) edistää yritysten kasvua, kilpailukykyä ja kansainvälistymistä toimivan, kasvavan ja tehokkaan pääomasijoitusalan avulla.

Copyright M&M Growth Partners © 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.