Sijoitukset

SIJOITUKSET

Sijoituksemme jakautuvat growth ja venture capital -sijoituksiin, exit-caseihin sekä yhtiöihin, joita olemme mentoroineet.

Lisätietoja eri kohdeyhtiöistä voit katsoa alla olevien linkkien kautta.

SPRINTIT

SprintIT Oy – Suomen ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa Odoo Gold Partner. Lähes 50 Odoo ERP asiantuntijaa valmiina auttamaan asiakasorganisaatioita avoimeen lähdekoodiin perustuvan Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotossa ja jatkuvissa palveluissa.

SILO.AI

Silo.AI on Pohjoismaiden suurin yksityinen tekoälyn osaamiskeskus. Silo.AI toimittaa räätälöityjä tekoälypohjaisia ratkaisuja liiketoiminnan tarpeisiin.

COMBINOSTICS

Combinostics tarjoaa tekoäly- ja differentiaalidiagnostiikkaan perustuva pilvipohjaisen päätöksenteon-tukityökalun. Työkalu pohjautuu mm. aivokuvien ja biometriikkaan kvantitatiiviselle tarkastelulle neurologisissa sairauksissa.

SOOMA

Sooma on lääketieteellisten laitteiden valmistaja, joka tarjoaa apuvälineitä masennuksen hoitoon sähköstimulaation avulla.

ZOINED

Zoined tarjoaa SaaS-pohjaista analytiikka- ja raportointipalvelua vähittäiskaupan ketjuille.

AlphaSense

Alpha Sense

Alphasense on kehittänyt älykkään hakukoneen, joka tekoälyä ja algoritmeja hyödyntäen mahdollistaan uudenlaisen ja entistä nopeamman tavan tietojenanalysointiin.

EXITS

DATAWELL GROUP

Datawell Group oli Value based healthcare -ratkaisujen johtava toimittaja pohjoismaissa. Datawell Group myytiin vuonna 2016 FCG Oy:lle ja Elisa Oyj:lle.

INTELLIPOCKET

Intellipocket oli digitaalisiin kanta-asiakas- ja jäsenkortteihin erikoistunut yritys. M1 Capital Oy irtaantui omistuksesta vuonna 2015.

NEUVONANTO JA MENTOROINTI

TANGIBLE GROWTH

Tangible Growth auttaa yrityksiä niiden strategisissa transformaatioiden toteuttamisessa yhtiön SaaS-pohjaista Objectives Key Results (OKR) työkalua hyödyntäen.

STRAMOS

Stramos oli LED-teknologiaan perustuvien muokattavien ja koottavien 3D-paneelien valmistaja. Stramos teknologia myytiin toiselle alan yritykselle.

PROIMPACT

Proimpact tarjoaa työkaluja henkilöinvestointien vaikuttavuuden mittaamiseen. Proimpact myytiin vuonna 2017 Workspace Oy:lle.

SOMETURVA

Someturva on matalan kynnyksen oikeusapu kaikille sosiaalista mediaa käyttäville. Someturva on Helsingin yliopiston alumnien vuonna 2017 perustama oikeuspalvelu, joka tarjoaa apua kaikenikäisille somen käyttäjille. Tutkimukseen sekä ammatilliseen kokemukseen perustuen Someturva on arvioinut jopa 500.000 suomalaisen 13-29 vuotiaan tulleen loukatuksi somessa jollain tavoin. Merkittävässä osassa näistä tapauksista, kyseessä on saattanut olla rikos, johon loukattu ei ole saanut tarvitsemaansa apua.

Copyright M&M Growth Partners © 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.